Stuur bekleding

HOme

Stuur bekleding

Stuur bekleding

Wilt u een compleet nieuwe look geven aan uw autostuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden meerdere soorten materialen (bijvoorbeeld carbon of leer) en kleuren aan. Hierdoor zijn de opties eindeloos en kunt u uw autostuur zelf customizen. Uw stuurbekleding kan ook sporen van slijtage bevatten. Er ontstaat beschadiging op het leer en de kleur is vervaagd.  Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw autostuur er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. Bij Car Lab letten wij op elk detail en geven u graag advies met betrekking tot uw interieur. Door onze jarenlang ervaring hebben wij oog voor interieur en weten wij welke kleurencombinaties een verbluffend resultaat geven. 

Wij denken graag met u mee

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?