Ramen blinderen

HOme

Ramen blinderen

Ramen blinderen

Wij blinderen ramen alleen op kwalitatief hoog niveau en wij werken alleen met de beste materialen. Wij bieden alle tinten folie aan, van heel licht tot Limo Black en adviseren u graag op basis van onze expertise en uw wensen. Met hoogwaardig vakmanschap installeren wij de folie zonder luchtbellen of oneffenheden. Daarnaast voldoet onze folie aan alle eisen die de overheid stelt aan het blinderen van ramen. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Wij zijn dusdanig overtuigd van de kwaliteit die wij kunnen bieden en garanderen een extra lange levensduur. Hierdoor kunnen wij u maar liefst 10 jaar garantie bieden op de geleverde werkzaamheden.  

Naast dat het er erg goed uitziet, heeft het ook andere voordelen.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?