Paint protection film

HOme

Paint protection film

Paint protection film

Krassen komen snel voor op een auto. Denk bijvoorbeeld aan de schade door steenslag, nagels of aangebracht door een portier van een andere auto. Dit is natuurlijk een doorn in het oog en maakt uw auto ook nog eens minder waard. Het overspuiten is vaak een dure aangelegenheid en het tast de originele staat van uw auto aan. 

Met steenslagfolie beschermt u zich tegen krassen en kunt u met een gerust gevoel u auto parkeren in een drukke parkeergarage.  Daarnaast is de folie vlekbesteding en heeft u nooit meer last van vogel uitwerpselen of luchtvervuiling die de lak van uw auto aantasten. U kunt ervoor kiezen om uw gehele auto te voorzien van paint protection film, maar het is ook mogelijk om delen van uw auto te beschermen.  

De folie is onzichtbaar, omdat onze professionals de folie dusdanig plaatsen dat randen niet te zien zijn. Ook na demontage van de folie is de lak niet aangetast en blijft in originele staat. De Paint Protection Film is van dusdanige hoge kwaliteit dat geen verkleuring geeft, in tegenstelling tot goedkopere folies. Je autolak blijft er dus precies uitzien, zoals u hem destijds heeft opgehaald bij de dealer. 

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?