Diensten

Diensten

Auto wrappen

Car wrapping is de ideale manier om uw auto te personaliseren en beschermen. Bijna alles is mogelijk, van volledige carwraps tot custom design. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit folies.

Remklauwen spuiten

De remklauwen laten spuiten zorgt voor een sportievere uitstraling van uw auto. Wij kunnen de remklauwen in iedere kleur spuiten om het te laten matchen met uw auto. Tevens kunnen wij de remklauwen voorzien van een opdruk.

Velgen spuiten

Uw velgen laten overspuiten kan het plaatje compleet maken. Hierna zijn nieuwe velgen vrijwel overbodig. Ook kunnen wij de schades van uw velg herstellen waardoor we tot een nog strakker resultaat komen.

Gordels inbouwen

Inmiddels bestaan de gordels al meer dan 70 jaar. Sinds kort voeren autofabrikanten de markt aan met verschillende kleuren gordels. Wij kunnen meer dan 200 verschillende kleuren leveren en de meest gekozen kleuren zijn op voorraad.

Ramen blinderen

Wij blinderen ramen alleen op kwalitatief hoog niveau. Zo demonteren wij de ruiten als dat een strakker resultaat neerzet en werken wij alleen met de beste materialen. Hierdoor kunnen wij u 10 jaar garantie bieden op deze geleverde werkzaamheden.

Lampen tinten

U kunt uw auto eenvoudig extra stijl geven door middel van het tinten van uw lampen. Tevens kunnen we transparante folie aanbrengen om uw lampen te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals steenslag.

Paint protection film

Laat de lak van uw auto in nieuwstaat door het toepassen van steenslagfolie. Het overspuiten is vaak een dure aangelegenheid en het tast de originele staat van uw auto aan. Met steenslagfolie beschermt u zich hiertegen.

Chrome delete

Uitgekeken op het chrome van uw auto? Wij kunnen de chrome delen van uw wagen spuiten/wrappen in vrijwel alle kleuren met ieder gewenste afwerking (Matte, Satin en Gloss).

Verkoop service

Door ervaring in de autobranche weten wij welke aanpassingen aan uw auto ervoor zorgen dat deze beter in de markt staat. Niet alleen zal de waarde omhoog gaan, ook zal uw auto vele malen sneller verkocht worden.

Details/accenten

Als u uw auto op een subtiele wijze een unieke look wilt geven kunnen wij de accenten van uw auto aanpakken. Bijvoorbeeld als u uw originele lak kleur wilt behouden maar ook in combinatie met een carwrap.

Uitlaatsystemen

Het aanpassen van het uitlaatsysteem levert niet alleen een prachtig geluid op, maar ook extra vermogen en een soepeler lopend systeem.

Stuur bekleding

Car Lab staat voor je klaar om je stuur te repareren, reviseren maar ook te personaliseren!

Bedrijfsreclame

Een goede autoreclame beklijft langer dan een advertentie in welk medium dan ook.

Custom parts

Voor op maat gemaakte onderdelen kun je bij Car Lab terecht.

Sterrenhemels

Wilt u een sterrenhemel in uw auto om dat echte Rolls Royce gevoel te krijgen ?

Sfeerverlichting

Wilt u uw auto ook mooi verlichten van binnen?
× Hulp nodig?