Chrome delete

HOme

Chrome delete

Chrome delete

Uitgekeken op het chrome van uw auto? Wij kunnen de chrome delen van uw wagen spuiten/wrappen in vrijwel alle kleuren met ieder gewenste afwerking (Matte, Satin en Gloss). Wij kunnen alle delen van uw auto wrappen zoals de chromen details op uw raam of de grill. 

Een veel gekozen optie is het volledig zwart maken van de chromen onderdelen.  Bij veel autofabrikanten kun u dan ook al een black edition pakket kiezen bij het de aankoop van een nieuwe auto. Mocht u dit nog niet hebben, kunnen wij doormiddel van wrappen of spuiten dezelfde uitstraling geven aan uw auto. Dit geeft uw auto een echte sportieve look en is nagenoeg niet te onderscheiden van het origineel.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?